Meerdink Projecten, sinds 1957 in Rheden gevestigd, heeft zich in bijna 60 jaar gespecialiseerd in alles wat met vloeren en raamdecoratie te maken heeft.
Meerdink Projecten is zowel voor de pariculiere klant als voor Bedrijven de vaste leverancier van vloeren en raamdecoratie voor zowel binnen als buiten. Meerdink Projecten is op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van deze vloeren en raambekledingsproducten.
Wij geven bij u thuis of op uw bedrijf een advies op maat en zijn door onze jarenlange ervaring in staat om uw ,, Probleemoplosser,, te zijn.
Meerdink projecten heeft keus uit de volgende type vloeren: Kamerbreed of Tegeltapijt, Marmoleum, PVC, Parket, Laminaat, Rubber en of Coatingvloeren.
Wat betreft de raamdecoratie maken wij onderscheid in binnen- en buiten bekleding. Raamdecoraties voor binnen zijn: Gordijnen, Luxaflex, Plisse,s, Lamellen, Vouwgordijnen, Rolgordijnen, In between stoffen etc. Voor Buiten zonwering hebben wij keus uit  Rolluiken, Horren, Screens, Uitval- en Knikarmschermen, Markiezen en Terrasoverkappingen.


Speelt u momenteel met de gedachte om uw privewoning en of uw bedrijf opnieuw in te richtten? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord voor advies bij u thuis of bij uw bedrijf. Met vriendelijke groet Alex Meerdink.